Samtaleterapi​

Samtaleterapi​ og psykosofi tilbydes

Har du brug for hjælp til at forstå, hvorfor du løber ind i de samme problemstillinger igen og igen? Jeg hedder Michael og har Michaelklinikken, der er beliggende i Skælskør ved Slagelse og Korsør. Her praktiserer jeg samtaleterapi som en del af et homøopatisk behandlingsforløb.

Hvad er samtaleterapi?

Samtaleterapien tager udgangspunkt i menneskets krop, sjæl og ånd for gennem tanken at ændre på følelser, vaner og mønstre.

Følelser, vaner og mønstre er oftest noget, der påvirker os på et underbevist plan ud fra vores arv, miljø eller kultur. Mennesket er et kosmisk væsen. I samtaleterapi arbejder vi med traumer, spændinger, angst og andre ting ud fra den åndsvidenskabelige erkendelse.

7-års perioder

For at komme til erkendelser, der kan hjælpe os med at forstå de problemer, vi stilles overfor i nutiden, arbejder vi ud fra 7-års perioder som Rudolf Steiner har beskrevet. Ved begivenheder i voksenalderen, kan man ved hjælp af 7-års perioderne spejle sig i lignende begivenheder fra barndommen.

For eksempel kan en skilsmisse i 40 års alderen ofte være en repetition af et brud fra 0 -7 års alderen. Ved at forstå hændelsen fra barndommen kan den forestående skilsmisse bedre håndteres. Det vigtige er her at forstå, at der er en sammenhæng.​

Bryd de gentagne mønstre

Ved samtaleterapi kan du bryde gentagne mønstre, ved at blive bevidst om dem, og efterfølgende indlære nye, sundere mønstre. ​Psykosofien arbejder ud fra de mønstre, fortiden har bevirket i nutiden, og der ”graves” derfor ikke i fortiden. Du bliver således ikke tvunget til at genopleve traumatiserede oplevelser igen og igen.​

Samtaleterapi er en del af dit samlede behandlingsforløb, da mange lidelser kan behandles ved selvopdragelse. Homøopatien vil støtte op om dine ændrede mentale adfærdsmønstre og i sig selv bevirke en ændring i din selvopfattelse.

Mennesket er et kosmisk væsen

Mennesket er et kosmisk væsen, født her på jorden ind i opdragelse, kultur og miljø. Det er op til hver enkelt menneske at bryde med sin arv, sin kultur og det miljø, vi er vokset op i, for på denne måde at udvikle os.

Der sker jo absolut ingen udvikling ved at udføre den samme handling igen og igen, hvis handlingen ingen steder fører hen.

Hør mere om terapi eller bestil tid til behandling

Ring 25 12 02 82 eller brug kontaktfeltet her på siden for at høre mere om samtaleterapi. Du er også velkommen til at sende en e-mail til michael@michaelklinikken.dk, hvorefter jeg vil kontakte dig hurtigst muligt.

En konsultation koster 300 kr.

LAD MIG KONTAKTE DIG

Du er altid velkommen til at kontakte mig med generelle henvendelser eller for at booke tid til konsultation.​

Book tid til konsultation