Irisanalyse​

Irisanalyse af dine øjne

En Irisanalyse foregår ved, at jeg kigger gennem mikroskop eller lup ind i dine øjne. En irisanalyse er en måde at diagnosticere på og er ikke en behandlingsform. En irisanalyse har den fordel, at den giver mulighed for at finde oprindelsen til sygdomme/lidelser. Det være sig fysiske eller psykiske.

Som zoneterapeuten, der har hele kroppen aftegnet på foden, har irisanalytikeren (Heilpraktikeren) et billede over, hvor organerne er repræsenteret i iris. Det er vigtigt at huske, at det altid er fuldstændig individuelt, hvordan tegn i iris påvirker det enkelte menneske.​

Derfor vil det altid kræve en erfaren heilpraktiker at analysere, hvad der er af tegn i dine øjne. Samtidig skal din biografi sammenholdes med analysen.

Hvad kan ses i øjet?

Iris kaldes også for regnbuehinden og er den farvede del af øjet. Den tilsyneladende sorte plet midt i øjet kaldes pupillen, og det hvide udenom kaldes sclera. De tegn der kigges efter betegnes bl.a. plettegn (lakuner, blomster), psoriske pletter, juveller, misfarvninger eller ringtegn, (kramperinge, usikkerhedsring, saltring).​

Tegn i iris kan være medfødte (arvede) og opstå gennem livet ud fra de påvirkninger, vi udsættes for gennem vores opdragelse og kultur. Alle mennesker har et individuelt ”landkort” i iris over deres unikke biografi.

Forskellige typer irisanalyse

I den åndsvidenskabelige irisanalyse opdeles iris i fire forskellige grundtyper. Det er bl.a. fibrenes tæthed, som bruges til at beskrive grundtyperne. Men også hvis der er mange af et bestemt tegn i iris. Hver af disse typer har deres kendetegn, styrker og svagheder.

Mellem disse grundtyper opstår blandede typer som har kvaliteter fra de grundtyper, de er bundet til. Derved opstår i alt 12 typer. Eksempelvis vil en 100 meter løber i en olympisk finale med rimelig sikkerhed være en nettype, mens maratonløberen vil være en silketype. De eksplosive kraftudfoldelser vil altså være repræsenteret i en nettype, og de mere sejtrækkende i en silketype.

To- og firedeling af øjet

Åndsvidenskabeligt opdeles øjet i en todeling og en firdeling. Todelingen viser de indadvendte og de udadvendte sider. Firedelingen viser, hvordan de enkelte æterformers kvaliteter præger det enkelte menneske. Der findes på nuværende fire æterformer, som har betydning for mennesket: Livsæter, kemisk æter, lys æter og varmeæter.​​

Pris for irisanalyse / konsultation

​Prisen er 400 kr. for Irisanalyse / konsultation i min klinik i Skælskør, som er let tilgængelig, uanset om du kommer fra Korsør, Slagelse eller omegn.

Kontakt mig og hør mere på telefon 25 12 02 82 eller e-mail michael@michaelklinikken.dk.

LAD MIG KONTAKTE DIG

Du er altid velkommen til at kontakte mig med generelle henvendelser eller for at booke tid til konsultation.​

Book tid til konsultation