MICHAELKLINIKKEN

​V/ MICHAEL THELIN

Homøopati​ i Ringsted

​Naturlig behandling med Homøopati

En homøopatisk behandling er baseret på naturlige lægemidler.

Midlerne er udvundet af planter, mineraler, salte og dyr, og behandlingen er derfor til dig, der ønsker medicin uden kemi.

Hvor målet med traditionel medicin er at behandle din symptomer. Der prøver jeg at helbrede dig ved at finde frem til årsagen til dine symptomer.

Alle dine symptomer bliver taget i betragting. Og derefter udvælger jeg et lægemiddel, der passer til din unikke situation.

Under konsultationen vil jeg hjælpe dig med at danne et overblik over dit helbred, både fysisk, psykisk og følelsesmæssigt.

Herefter vil jeg finde det helt rigtige lægemiddel, som passer til din krop og symptomer. Lægemidlet skal du tage efter anvisning.

Hvornår er homøpati en god ide?

Med en homøopatisk behandling kan jeg hjælpe dig, der lider af:

  • Muskel- og ledsmerter
  • Hovedpine, krampe samt migræne
  • Kronisk hoste, lavt immunforsvar eller allergi
  • Depression, angst, nervøsitet, lavt selvværd og sorg
  • Forstoppelse

Homøopatien er grundlagt af Dr. Samuel Hahnemann (1755-1843) og bygger på princippet om at helbrede lige.

Det vil sige, at det samme stof, der kan gøre dig syg, kan også helbrede dig.

Homøopati minder på den måde om en vaccination.

Du modtager et lægemiddel, der er nøje udvalgt til at bekæmpe den sygdom eller lidelse, du lider af.

Sygdommen opstår gennem påvirkninger, som virker på lignende måde som lægemidlerne. Sygdomstilstanden overvindes gennem midler, som fremkalder lignende tilstande.

Homøopatien bygger på 3 ”søjler”:

  • Lægemiddelafprøvningen: Homøopatiske midler testes på sunde og raske mennesker. Inden for homøopatien fokuseres der ikke på sygdommen, men på det hele syge menneske. Det er mennesket og ikke sygdommen, der behandles. Der anvendes midler fra alle tre naturriger: mineralriget, planteriget og dyreriget. Både fysiske og psykiske lidelser kan behandles med homøopati.​

  • Lighedsprincippet: Ved at udføre forsøg på sig selv fandt Hahnemann ud af at, hvis han blev påvirket af snittede løg, fik han symptomer, som lignede allergisk snue og høfeber.​

  • Potenseringen: Tankegangen her svarer til vaccinationsprincippet, som den engelske læge dr. Jenner opdagede på omtrent samme tid. Ved hjælp af potensering målrettes og afbalanceres medicinens virkning og ledes derhen, hvor den skal virke. Selve fortyndingen foregår ved, at der fremstilles en tinktur, (en grundsubstans), som betegnes med bogstavet Ø (=urtinktur). 1 del urtinktur blandes med 9 dele fortyndingsvæske (vand, sprit, mælkesukker), der røres og blandes på en ganske bestemt måde. Dette er nu en 10% opløsning og betegnes D1. Herefter tages en del D1 og blandes på samme måde og en D2 opstår.​​

Homøopati er informationsmedicin

Det videnskabeligt opdragede menneske, som nutidens mennesker jo mest repræsenterer, vil spørge: hvordan kan det virke, når der nærmest ikke er noget stof i?

Thorwald Dethlefsen (1946-2010) Tysk Diplompsykolog og esoteriker, som arbejdede med psykoterapeutiske metoder, kaldte homøopati for informationsmedicin og gav følgende forklaring:

”Her har jeg to nøjagtig ens stykker papir. På dem begge er der skrevet to forskellige beskeder/informationer med nøjagtig samme mængde blæk. På det ene stykke papir står der: ”jeg elsker dig” og på det andet: ”jeg hader dig”. Selvom medicinen (blækket og papiret) fysisk set er nøjagtig ens. Så vil virkningen være helt forskellig. Stoffet er blot informationsbærer.”

Det interessante her er hverken papiret eller blækket, men informationen.

Lægevidenskaben vil analysere papir og blæk med større og større mikroskop for at finde årsagen.

Men de kan ikke finde den, da de skal analysere informationen i stedet.

Homøopatien bygger på den overbevisning, at den fysiske verden er af Guddommelig oprindelse. At mineraler, planter, dyr og mennesker er skabt af noget højere.

Disse Guddommelige kræfter virker i mineraler, planter og dyr.

Ved at anvende dem i potenseret form frigives kræfterne, som virker heldbredende på mennesket.​

​Hvad koster en irisanalyse?

​Prisen er 600 kr. for irisanalyse / konsultation i min klinik i Ringsted.

Kontakt mig og hør mere på telefon 25 12 02 82 eller e-mail michael@michaelklinikken.dk.

Vil du gerne kontaktes?​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Du er altid velkommen til at kontakte mig med generelle henvendelser eller for at booke tid til konsultation.​​