MICHAELKLINIKKEN

​V/ MICHAEL THELIN

Angstbehandling

​Hos Michaelklinikken tilbydes der behandling af angst med medicin og terapi. Jeg holder til i Skælskør, let tilgængeligt for alle fra blandt andet Korsør, Slagelse og omegn.

Rigtig mange mennesker, børn som voksne, går rundt i verden og er bange for noget. For nogle er det en fobi som angsten for edderkopper, andre er skrækslagne for at flyve, og så er der nogle, der har en grundlæggende angst, som de ikke lige kan sætte ord på.

Nogle af disse angstformer er organiske ubalancer, som kræver en medicinsk angst behandling. I mit perspektiv er en medicinsk behandling af angst lig med homøopati.​

Grundlæggende er der tale om, at noget er misforstået eller misopfattet, når angsten optræder. Det skyldes ofte, at vi gennem vores opdragelse er blevet fortalt et eller andet, som ikke helt stemmer med virkeligheden.

I hvert fald den virkelighed, som vi i vores voksne liv er kommet frem til eller den sandhed eller moral, der hersker i verden. Vi kan have oplevet noget angstfuldt som barn, og vi kan stadig have den oplevelse med os som voksen, men vi er ikke det barn mere. Vi har udviklet os, vi er blevet klogere, men følelsen af angst lever stadig i os.

Det kan godt være, at forældrene har set barnet som en flot rose. Problemet er, hvis barnet er et agern og skal vokse op og blive et flot og stærkt egetræ. Forældrene har ikke set barnets potentiale, men har haft deres eget billede. Vi må ikke glemme, at de har gjort det bedste ud fra de forudsætninger, de har haft, men det betyder ikke, at man som voksen skal fortsætte med at være rosenbusk, hvis livet kræver af os, at vi er et egetræ.​​

Angst kan optræde i alle aldre

Man kan udvikle og understøtte visse former for angst ved tvivl og ærgelser. Børn kan fødes med en tendens til angst, hvis arveligheden gør, at de får nogle ubalancer med sig fra forældrene. Der er også forskellige tidspunkter i et barns liv, hvor angsten kommer som et helt naturligt udviklingstrin bl.a. omkring det niende år.

Her vil børnene nogle gange begynde at blive bange for ting, de ellers ikke var bange for. Nogle børn bliver meget optaget af døden, andre får svært ved at sove. Nogle børn og teenagere får ondt i maven, lige omkring navlen. Her har forældrene ofte svært ved at forstå barnet og bliver irriteret over, at de må blive hjemme fra ture eller skoleudflugter.

Nogle voksne oplever pludselig angst efter de 35 år, hvor de ellers er kommet godt i vej, har det perfekte job, en dejlig partner og skønne børn, men så kommer missionsangsten snigende. Har jeg nu sat mit aftryk i verden, har jeg det rigtige job, bor vi det rigtige sted osv.

Mange klarer sig igennem ved at begynde på nye fritidsaktiviteter, købe ny bil eller tager måske et ekstra glas rødvin til aftensmaden. Men det virker ikke altid og er blot som at male en rusten cykel uden at fjerne rusten. Den bliver hurtig pæn, men rusten vil før eller siden bryde igennem og komme til overfladen igen.​

Generelt kan angst opleves 3 steder i kroppen:​

  • ​Øverst, hvor halsen snører sig sammen
  • ​Omkring hjertet og lungerne. Hjertet knuger, og man får åndenød
  • I maven, hvor maven snører sig sammen.

Jeg benytter samtaleterapi og medicinsk angst behandling

En angstbehandling vil bestå af en medicinsk behandling med homøopati. Og en samtaleterapi i form af at få afdækket de eventuelle løgne, de begreber eller normer, som ikke passer med virkeligheden, og få skabt nye rammer, der på bedre vis reflekterer din person i vores verden.

Ønsker du at høre mere om, hvordan jeg kan hjælpe dig af med din angst, er du velkommen til at kontakte mig på telefon 25 12 02 82 eller e-mail michael@michaelklinikken.dk.

Vil du gerne kontaktes?​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Du er altid velkommen til at kontakte mig med generelle henvendelser eller for at booke tid til konsultation.​​